Edicioni 2021/2022  

Pallatet Sportive

Skuadrat Pjesemarrëse

Nr. Skuadra Konkurenca Pallati Vendi
1. Vllaznia Meshkuj Qazim Dërvishi Shkodër
2. Teuta Meshkuj Ramazan Njala Durrës
3. Kamza Basket Meshkuj Dhimitraq Goga Xhafzotaj
4. Tirana Meshkuj Asllan Rusi Tiranë
5. Peja Meshkuj Karagaci Pejë
6. Rahoveci Meshkuj Mizahir Isma Rahovec
7. Prizreni 16 Meshkuj 13 Qershori Suharekë
8. Ylli Meshkuj 13 Qershori Suharekë
9. Partizani Femra Asllan Rusi Tiranë
10. Tirana Femra Asllan Rusi Tiranë
11. Flamurtari Femra Palestra ne Vlore Vlorë
12. Penza Femra Karagaci Pejë
13. Prishtina Femra Pallati i Rinisë Prishtinë
14. Bashkimi Femra Mizahir Isma Rahovec

Shqipëri


Shkodër
Pallati Qazim Dervishi
Adresa Rruga Brojej, Shkodër
Kapaciteti 1300 ulëse
Kontakt personi Astrit Zaganjori
Nr tel +355 69 27 130 70
Durrës
Pallati Ramazan Njala
Adresa Rruga e Dëshmorëve, Durrës
Kapaciteti 2000 ulëse
Kontakt personi N/A
Nr tel N/A
Tirane
Pallati Asllan Rusi
Adresa Rruga Dritan Hoxha, Tirana
Kapaciteti 4000 ulëse
Kontakt personi N/A
Nr tel +355 4 222 2100
Durrës
Pallati Dhimitraq Goga
Adresa Xhafzotaj
Kapaciteti 700 ulëse
Kontakt personi Enea Goga
Nr tel +355 67 201 2221
Vlorë
Pallati Flamurtari
Adresa N/A
Kapaciteti 3500 ulëse
Kontakt personi Andi Arapi
Nr tel +355 69 96 24 558

Kosovë


Pejë
Pallati Karagaci
Adresa R107, Rruga e Decanit
Kapaciteti 2500 ulëse
Kontakt personi Gazmend Pupovci
Nr tel +383 49 118 804
Rahovec
Pallati Mizahir Isma
Adresa Rahovec
Kapaciteti 2250 ulëse
Kontakt personi Alban Rama
Nr tel +383 44 208 091
Prishtinë
Pallati Pallati i Rinisë dhe Sporteve
Adresa Luan Haradinaj, Prishtinë
Kapaciteti 3000 ulëse
Kontakt personi N/A
Nr tel + 381 38 249 424
Suharekë
Pallati 13 Qershori
Adresa Rruga e Dëshmorëve, Suharekë, Kosovë
Kapaciteti 2500 ulëse
Kontakt personi N/A
Nr tel +383 44 184 066