22/12/2022

INFORMATORI NR 5 LIGA UNIKE FEMRAT

Në bazë të Raporteve të Vëzhguesve të Ligës Unike Femrat nga ndeshjet e xhiros V, Komesari i Garave i Ligës Unike regjistron ndeshjet:

 

XHIROJA V 19/21  Dhjetor 2022

 

Tirana vs Bashkimi                       93:95 ( 31:13, 16:26, 12:25, 26:21, OT 08:10 )

Gjyqtari kryesor: Elldin Uglari  

Gjyqtari 1: Fatjon Malevi 

Gjyqtari 2: Yllmir Merovci  

Vëzhguesi: Arben Kasmi   

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive,përveq për sjellje josportive me GT u ndëshkuan lojtaret Aulona Muhadri dhe Talijah Hopkins.

SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 50.

 

Partizani vs Flamurtari                          56:57 ( 13:11,10:23,13:16, 20:07)

Gjyqtari kryesor: Ervin Koci

Gjyqtari 1: Gilbert Hoxha  

Gjyqtari 2: Edison Gjoni

Vëzhguesi: Edera Alibegaj

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 100.

 

Prishtina vs Penza                                  91:68 ( 23:11,26:13,24:16,18:28)

Gjyqtari kryesor: Ngadhnjim Shabani

Gjyqtari 1: Visar Bunjaku

Gjyqtari 2: Hekuran Rugova

Vëzhguesi: Anduena Rifati

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 150.

 

Vendime:

 

1.Aulona Muhadri (Bashkimi) Konform Nenit 14.1 të Rregullores së Garave dënohet me 100 euro.

 

2.Talijah Hopkins (Bashkimi) Konform Nenit 14.1 të Rregullores së Garave dënohet me 100 euro.

 

3.Xhulia Velias (Partizani) Konform Nenit 14.1 të Rregullores së Garave dënohet me 100 euro.

 

4.Erta Bujari (Partizani) Konform Nenit 14.2 të Rregullores së Garave dënohet me 150 euro.

 

Faton Kurshumlija

Komesar i Garave