16/12/2022

INFORMATORI NR 4 LIGA UNIKE FEMRAT

Në bazë të Raporteve të Vëzhguesve të Ligës Unike Femrat nga ndeshjet e xhiros IV, Komesari i Garave i Ligës Unike regjistron ndeshjet:

 

  XHIROJA IV 13/14  Dhjetor 2022

 

Penza vs Tirana                                       83:74   ( 26:19,27:19, 17:18, 13:18)

Gjyqtari kryesor: Olti Kasmi

Gjyqtari 1: Irma Konjusha 

Gjyqtari 2: Ani Balliu

Vëzhguesi: Anduena Rifati 

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 50.

 

Bashkimi vs Partizani                                  71:69  ( 20:18, 23:10, 13:20, 15:21)

Gjyqtari kryesor: Gilbert Hoxha

Gjyqtari 1:  Artan Gashi

Gjyqtari 2: Amarildo Brahilika

Vëzhguesi: Vlora Braha

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive, përveq lojtares Arbnore Perquku e cila për sjellje jo sportive u ndëshkua me GT.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 50.

Flamurtari vs Prishtina                           56:55 (06:28, 19:06,19:09,12:12)

Gjyqtari kryesor: Besim Vitaku

Gjyqtari 1: Edison Gjoni

Gjyqtari 2: Arian Kera

Vëzhguesi: Migena Plasa

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 150.

 

Vendime:

1.Arbnore Perquku (Bashkimi) Konform Nenit 14.1 të Rregullores së Garave dënohet me 100 euro.

 

Faton Kurshumlija

Komesar i Garave