09/12/2022

INFORMATORI NR 3 LIGA UNIKE FEMRAT

Në bazë të Raporteve të Vëzhguesve të Ligës Unike Femrat nga ndeshjet e xhiros III, Komesari i Garave i Ligës Unike regjistron ndeshjet:

 

 XHIROJA III  06/08 Dhjetor 2022

Prishtina vs Partizani                                        60:62 ( 21:12,21:16, 06:16,12:18 )

Gjyqtari kryesor: Konstandin Canaj 

Gjyqtari 1: Artan Gashi

Gjyqtari 2: Amarildo Brahilika   

Vëzhguesi: Anduena Rifati

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 50.

 

Penza vs Bashkimi                                             77:76 ( 16:23, 14:13, 17:21, 30:19)

Gjyqtari kryesor: Atdhe Goqaj 

Gjyqtari 1: Irma Konjusha  

Gjyqtari 2: Arian Kurtalani 

Vëzhguesi: Vlora Braha

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive ,përveq lojtares Taliyah Hopkins e cila për sjellje jo sportive u ndëshkua me GT.

SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 50.

 

Tirana vs Flamurtari                                           67:87   ( 18:18,12:23,21:27,16:19)

Gjyqtari kryesor: Fatjon Malevi

Gjyqtari 1: Edison Gjoni

Gjyqtari 2: Andi Bejko

Vëzhguesi: Arben Kasmi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 100.

 

Vendime:

1.Taliyah Hopkins (Bashkimi) Konform Nenit 14.1 të Rregullores së Garave dënohet me 100 euro.

 

 

Faton Kurshumlija

Komesar i Garave